Основні | |
---|---|
Виробник | Nishiki |
Країна виробник | США |
Тип | Рис для суші |
Упаковка | Картонний пакет |
Рис Nishiki - це особливий сорт каліфорнійського рису, відрізняється підвищеним вмістом клейковини, завдяки чому він ідеально підходить для приготування суші, ролів та інших японських страв.
Рис для суші має майже круглі непрозорі зерна. Він відноситься до сортів з дуже високим вмістом крохмалю, тому при варінні він набуває кремоподібної консистенції. Зерна злипаються і споживають велику кількість води. Завдяки великій «клейкості» саме цей сорт використовують для приготування суші. Він цінується за особливий склад вуглецю, збалансований рослинний білок.
Рис для суші легко засвоюється організмом та добре заповнює енерговитрати, благотворно діє на слизову оболонку шлунково-кишкового тракту, захищає її від подразнення.
Рис «Nishiki» - лідер серед сортів рису для суші.
Рис і страви з рису завжди асоціюються з Азією. Без нього не можна уявити ні китайську, ні тайську, ні будь-яку іншу східну кухню. Окреме місце займає рис і в японській. Адже основою для всесвітньо відомого японського страви - суші, є саме рис.
Виробник: США.
- Ціна: 5 655 ₴